top of page

HUSET i Asnæs præsenterer fra d. 7. oktober til d. 5. november udstillingen COLOR-NATURE med Jessica Breitholtz Björk & Anna Hyldeborg, en fællesudstilling med HUSETs kunstnere samt en udstilling med Dag Aronson i X-rummet

JESSICA BREITHOLTZ BJÖRK & ANNA HYLDEBORG: COLOR - NATURE

Anna og Jessica ønsker at vise, at der er en sammenhæng mellem farver og natur. Nogle gange er forbindelsen følelsesmæssig, andre gange er den helt konkret, f eks i form af de materialer, de bruger. Det er derfor, de kalder udstillingen: Color - Nature.

Anna Hyldeborg.jpg

Anna Hyldeborg

Jessica Breitholtz Björk.jpg

Jessica Breitholtz Björk

Anna Hyldeborg har arbejdet med naturen i sine malerier i de sidste par år. Blade, blomster og de levende, voksende ting. Hendes maleri omhandler transformationer og psykologiske tilstande. Hun tager udgangspunkt i en specifik følelse, og lader den styre maleriets udformning. Noget, der er gennemgående, er følelsen af at smelte sammen med den omgivende natur. Derudover kommer forskellige temaer, f eks; sorg, skuffelse, og følelsen af at være mislykket.

Jessica Breitholtz Björk har det seneste år fået nogle af sine materialer/farver direkte fra naturen, hjemmelavede blækfarver og afkog fra nødder, bark, bær og blomster. Disse farver har dannet baggrundstonen for en række malerier, hvor hendes konceptuelle maleri kombinerer farvenuancer i linjer, der gentages over fladen og væves sammen til organiske farvefelter. Farvernes natur er i øjeblikket en vigtig del i Jessicas udforskende maleri.

Anne Rolsted.jpg

Anne Rolsted

1. SAL: FÆLLESUDSTILLING MED HUSETs KUNSTNERE

HUSETs kunstnere præsenterer maleri, skulptur, glas, keramik og meget mere. På udstillingen præsenteres også HUSETs to nye kunstnere Bodil Brems og Lotte Agger.

lotte_agger_vignet.jpg

Lotte Agger

Pv 146.175x175.jpeg

Bodil Brems

HUSETs kunstnere er: Allan Stabell, Anne Rolsted, Better Lübbert, Bodil Brems, Charlotte Bøgh, Charlotte Krogh, Dag Aronson, Didder Geisler, Hanne Løcke, Hans Helge Nielsen, Henriette Duckert, Jørgen Albrechtsen, Jørn Bromann, Karen Borch, Kirsten Bøgh, Lis Biggas, Lotte Agger, Margrethe Agger, Martin Birk Møller, Michael Abel, Pia Fonnesbech, Poul Erik Nielsen, Søren Schaarup og Troels Trier. 

X-RUMMET:

DAG ARONSON: COLLAGER

Når Dag Aronson tager fri fra maleriet og træder ud af dets skygge, ser han åbninger og nye muligheder i tegningen og collagen. Han finder udklip, billeder og gamle fotografier fra sit inspirationsmateriale som Picasso, Lundstrøm og ældre herrer som Velázquez og Brueghel og anvender det i sine collager.

Koryfæer har fulgt og forfulgt Dag Aronson i hans arbejdsprocesser. Dag fortæller: Der opstår en dialog med fragmenter af mine tegninger i nye og uventede kombinationer. Edouard Manets fløjtespiller på en strand fra mit Nord-Norge, et tegn, en fløjtetone og et møde med et dengang og et møde med et nu.

Dag Aronson2.jpg

Dag Aronson

Udstillingerne indledes med fernisering lør. d. 7. oktober kl 14-17 og kan ses til og med den 5. november 2023.

For mere information kontakt Charlotte Bøgh miethorning@husetiasnaes.dk

bottom of page