top of page

Om gæsteudstillinger

Siden grundlæggelsen i 1973 har HUSET i Asnæs bestræbt sig på at præsentere et varieret udstillingsprogram, der afspejler bredden i den danske og nordiske samtidskunst og kunsthåndværk. Dette gennem udstillinger af værker af HUSETs egne kunstnere samt igennem gæsteudstillinger med anerkendte samtidskunstnere fra Danmark og Norden.

I tidens løb har HUSET haft fornøjelsen af at udstille værker af en lang række anerkendte kunstnere som Henry Heerup, Sigurd Swane, Bjørn Nørgaard, Arne Haugen Sørensen, John Kørner, Zacharias Heinesen, Kirsten Klein, Tal R, Olafur Eliasson, Rosen Eken, Peter Martensen og mange flere.

Ansøg om gæsteudstilling i HUSET i Asnæs

Ønsker du en gæsteudstilling i HUSET i Asnæs, er du meget velkommen til at sende os en udstillingsansøgning med en beskrivelse af dine udstillingsideer, CV og billedmateriale. Herefter vil HUSETs arbejdsudvalg tage stilling til det indsendte materiale.

For at blive inkluderet som gæsteudstiller i HUSETS program er det et krav, at du arbejder professionelt som kunstner, og at de udstillede værker er til salg.

Send spørgsmål og ansøgning til formanden for HUSETs arbejdsudvalg Dag Aronson på dagaronson@gmail.com.

bottom of page