top of page

HUSET i Asnæs præsenterer fra d. 24. juli til d. 22. august HUSETs sommerudstilling med HUSETs kunstnere og Steinunn Helga Sigurdardottir og Jens Andersen som gæster samt udstillingen ”SKULPTUREL” af Lars Wahl i HUSETs X-rum.

Dag Aronson_rgb.jpg

SOMMERUDSTILLING MED HUSETS KUNSTNERE

På sommerudstillingen viser Dag Aronson landskaber fra Sejerøbugten. Han maler ikke ideerne om et landskab, men i stedet landskabet, som han ser det. Landskabet som landskab, som en realitet i sig selv. 

Dag Aronson

Morten Tillitz har til sommerudstillingen skåret nogle af sine gamle billeder op og sat delene sammen på nye måder. Den kunstneriske proces er her ligesom en udstrækning af tid eller som en lang bevægelse hen imod et resultat, der også overrasker ham selv.

HUSETs kunstnere er Anne Rolsted, Better Lübbert, Birgit Krogh, Bjarne Werner Sørensen, Charlotte Bøgh, Charlotte Krogh, Dag Aronson, Didder Geisler, Erik Varming, Hanne Løcke, Hans Helge Nielsen, Henriette Duckert, Jørgen Albrechtsen, Jørn Bromann, Lis Biggas, Margrethe Agger, Martin Birk Møller, Morten Tillitz, Poul Erik Nielsen, Søren Schaarup og Troels Trier.

Morten Tillitz_rgb.jpg

Morten Tillitz

Steinunn Helga Sigurdardottir_rgb.jpg

Steinunn Helga Sigurdardottir

Med en række nye værker genbesøger Jens Andersen landskabsbilledet – ikke så meget som genre, men mere som en platform for udforskning.
På tværs af medier undersøger han, hvordan rum og steder opstår og erfares. Det bliver til forskelligartede billeder, hvoraf nogle er notater, andre er konstruktioner, og andre igen er led i en fortsat eksperimentel proces. Sammen med de gængse redskaber som blyant, kamera, maling og lærred inddrages også computergenereret støj og tilfældighed i opsporingen af nye former for indblik og udsigt.

GÆSTER PÅ SOMMERUDSTILLINGEN: JENS ANDERSEN & STEINUNN HELGA SIGURDARDOTTIR

Steinunn Helga Sigurdardottirs inspiration er naturen. Det indre lys, der skinner fra alt levende på jorden. Når hun maler, maler hun, hvad menneskers øjne ikke ser. Hun maler og manifesterer på papir eller lærred, hvad hendes indre ser og fornemmer. Hendes kærlighed til dyr, planter og mineraler er den kraft, der driver hende. Driver hende til at skabe og kommunikere det ud til sine medmennesker gennem sine værker.

Jens Andersen_rgb.jpg

Jens Andersen

Lars Wahl _rgb.jpg

X-RUM: LARS WAHL: SKULPTUREL

Omridset af skibsvraget, som står på havbunden, alt imens havet, langsom men sikkert, tærer sig igennem alle lag i skroget, som derfor ændrer sit udseende fra år til år. Skulpturelle elementer forekommer overalt omkring os, i naturen, i vores hverdag og omgivelser. Lars Wahl ønsker med sin udstilling i HUSETs X-rum at udforske det skulpturelle og vise fotografier af alternative skulpturer.

Lars Wahl (f. 1973) er uddannet fotograf fra Københavns Tekniske Skole og arbejder med kommercielle og kunstneriske opgaver i sit atelier i Nykøbing Sj.

Lars Wahl

Udstillingerne åbner lørdag d 24. juli kl 13-17 og kan ses frem til den 22. august 2021

For mere information kontakt Mie Thorning Christensen på miethorning@husetiasnaes.dk

bottom of page