Arrangementer

HUSETS ÅRLIGE LODTRÆKNING ER UDSKUDT

HUSETs årlige lodtrækning er grundet nedlukningen udskudt til senere på året.
Lodtrækningen er et af årets højdepunkter i HUSET. Her trækkes der lod om gavekort til køb af kunst i HUSET blandt medlemmerne af HUSETs støtteforening HUSETs Venner. Det er altid en festlig dag med et helt fuldt HUSET i Asnæs.
Fulde huse lader sig desværre ikke gøre lige med dem samme, så derfor er lodtrækningen udskudt, indtil det er muligt at afholde arrangementet på en både festlig og forsvarlig måde.
Den nye dato for lodtrækningen bliver meldt ud igennem nyhedsbrev samt på HUSETs hjemmeside.

Indbetaling af kontingent til HUSETS VennerSelvom lodtrækningen er udskudt til senere på året, vil det være en stor hjælp, hvis I indbetaler jeres kontingent nu, som I plejer. Grundet nedlukningen har HUSET nemlig ikke andre indtægter end kontingenterne.

Velkommen til fernisering

10. april 2021


Vi håber, at kunne åbne udstillingsåret 2021 d. 10. april med gruppeudstillingen FUGL - FUGL - FUGL med 13 gæsteudstillere og 10 af HUSETs egne kunstnere. På udstillingen vises værker, som alle har fuglen som tema.


Nærmere info kommer...


 

Niels Peter Andreasen

HUSET søger naturligvis for at alle myndighedernes retningslinjer overholdes i forhold til begrænsning af smittespredning af Covid-19. 

HUSET i Asnæs

Storegade 31, 4550 Asnæs 

 +45 59 65 08 61

info@husetiasnaes.dk

Åbnet: tirsdag-søndag kl. 13-17

OBS! Kontakt i vinterperioden venligst til
Husets formand Dag Aronson på mail: dagaronson@gmail.com

Eller telefon: 26 35 82 62

PGA Covid-19 lukket frem til 9.april 2021

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Social Icon