Arrangementer

Velkommen til fernisering

31. Oktober & 1. November 2020

HUSET i Asnæs præsenterer fra d. 31. oktober til d. 29. november årets sidste udstillinger; en fællesudstilling med HUSETs kunstnere og en udstilling med Mette Møller Bovin i HUSETs X-rum.
 

Udstillingerne indledes med fernisering lør. d. 31. oktober & søn. d 1. november kl 14-17 og kan ses frem til den 29. november 2020.

Den kommende fernisering afholdes over to dage for at sikre, at der er god afstand imellem alle besøgende. Der lukkes kun et begrænset antal gæster ind i udstillingen ad gangen, og det er desuden påkrævet at bære mundbind i HUSET. Alle myndighedernes retningslinjer vil blive overholdt i HUSET.


Læs mere

Mette Møller Bovin

Julemarked i Huset i Asnæs

28. & 29. November 2020 kl 13-17

Traditionen tro runder HUSET i Asnæs udstillingsåret af med det årlige julemarked, hvor vi siger tak for i år til alle HUSETs trofaste venner og gæster.
Her vil det være muligt at købe kunst i HUSET til rigtig gode priser. HUSETs kunstnere har i anledningen af arrangementet lavet mindre værker, som passer til julegavebudgettet og fundet bl.a. ældre grafik i gemmerne, som ligeledes vil kunne erhverves.
Så kom og sig tak for i år og køb et par julegaver med hjem.

Vi glæder os til at se jer!

HUSET søger naturligvis for at alle myndighedernes retningslinjer overholdes i forhold til begrænsning af smittespredning af Covid-19. Mundbind er påkrævet og der vil være mulighed for afspritning. Desuden lukkes kun et begrænset antal besøgende ind i udstillingen / julemarkedet ad gangen.

HUSET i Asnæs

Storegade 31, 4550 Asnæs 

 +45 59 65 08 61

info@husetiasnaes.dk

Åbnet: tirsdag-søndag kl. 13-17

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Social Icon