Arrangementer

Niels Peter Andreasen

VELKOMMEN i HUSET i Asnæs som åbner d 10. april kl 13-17 med gruppeudstillingen FUGL - FUGL - FUGL 

Udstillingen kan ses frem til d 9. maj 2021

På FUGL - FUGL - FUGL er hele HUSET fyldt med fugle. Her vises værker, der alle har fuglen som tema. 13 gæsteudstillere er indbudt, som alle i overvejende grad finder inspiration fra fuglenes verden i deres kunst, samt 12 af HUSETs faste kunstnere har taget udfordringen op og vil også vise værker, hvor fuglen har hovedrollen.

Læs mere
 

HUSET sørger for, at alle myndighedernes retningslinjer overholdes i forhold til at mindske spredning af Covid-19. Der lukkes kun et begrænset antal gæster ind i udstillingen ad gangen, og det er desuden påkrævet at bære mundbind i HUSET. 

HUSETS ÅRLIGE LODTRÆKNING ER UDSKUDT

HUSETs årlige lodtrækning er grundet Covid-19-restriktionerne udskudt til senere på året. Du kan derfor stadig nå at købe medlemsskab for 2021 og dermed deltage i lodtrækningen.

 

Læs mere om medlemsskab og indmeldelse her

Lodtrækningen er et af årets højdepunkter i HUSET. Her trækkes der lod om gavekort til køb af kunst i HUSET blandt medlemmerne af HUSETs støtteforening HUSETs Venner. Det er altid en festlig dag med et helt fuldt HUSET i Asnæs.
Fulde huse lader sig desværre ikke gøre lige med dem samme, så derfor er lodtrækningen udskudt, indtil det er muligt at afholde arrangementet på en både festlig og forsvarlig måde.

Den nye dato for lodtrækningen bliver meldt ud igennem nyhedsbrev samt på HUSETs hjemmeside.

HUSET i Asnæs

Storegade 31, 4550 Asnæs 

 +45 59 65 08 61

info@husetiasnaes.dk

Åbnet: tirsdag-søndag kl. 13-17

OBS! Kontakt i vinterperioden venligst til
Husets formand Dag Aronson på mail: dagaronson@gmail.com

Eller telefon: 26 35 82 62

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Social Icon