top of page

HUSET i Asnæs præsenterer fra d. 1. februar til d. 23. februar 2020 en fællesudstilling med HUSETs faste kunstnere og en udstilling med Martin Birk Møller i HUSETs X-rum.

Fællesudstilling med HUSETs kunstnere

HUSET i Asnæs indleder udstillingsåret 2020 med en fællesudstilling med HUSETs faste kunstnere, hvor de præsenterer en række nye værker. Her kan du se maleri, skulptur, keramik, collage, billedtæpper og meget mere.

Til fællesudstillingen har Morten Tillitz lavet værkerne ”Stjernekik på tagpap 1-11”. De er 11 tryk/monotopier på præfabrikerede krydsfinersplader. Værkerne er lavet med en elektrisk overfræser, som er blevet brugt til at tegne streger og mindre felter op med. Efterfølgende er de trykt på sort tagpap, som traditionelt bruges som isoleringsmateriale.

Fællesudstilling_Morten_Tillitz_rgb.jpg

Morten Tillitz

Fællesudstilling_Margrethe_Agger_rgb.jpg

Margrethe Agger

Margrethe Agger er kendt for sine farvestrålende billedtæpper både med figurative og abstrakte motiver. På HUSETs fællesudstilling viser hun en række værker med motiver af hunde. Sidste sommer fik Margrethe Aggers hund hvalpe, og det har inspireret hende til denne serie værker. I værkerne arbejder hun med, at få det rette hundeudtryk ud af hvert enkelt billede.

På HUSETs fællesudstilling viser Poul Erik Nielsen nye værker, som er fremstillet i en blandteknik, hvor monotypi, linoleumstryk og frottage kombineres til et fortællende univers, hvor byfragmenter og figurer smelter sammen.

HUSETs kunstnere er Anne Rolsted, Better Lübbert, Birgit Krogh, Bjarne Werner Sørensen, Charlotte Bøgh, Charlotte Krogh, Dag Aronson, Didder Geisler, Erik Varming, Hanne Løcke, Hans Helge Nielsen, Henriette Duckert, Jørgen Albrechtsen, Jørn Bromann, Lis Biggas, Margrethe Agger, Morten Tillitz, Poul Erik Nielsen og Troels Trier.

Fællesudstilling_Poul_Erik_Nielsen_rgb.j

Poul Erik Nielsen

X-RUMMET: Martin Birk Møller: Skygger og mønstre
Martin_Birk_Møller_-_foto_-.jpeg

I HUSETs X-rum vises en udstilling med glaskunstneren Martin Birk Møller. Her viser han eksempler på tre af sine foretrukne måder at bearbejde glas på. Figurativ cire perdue teknik, geometrisk støbt glas i sand eller gips og pustet glas med idéen om at vise skygger og mønstre.
 

Martin Birk Møller  har en  Master of Arts fra University of Wales ved “Visual Islamic and Traditional Arts Department” fra 1999. Han har siden 2004 haft eget værksted og butik ved havnen i Nykøbing Sj.  og har udstillet og udført udsmykningsopgaver i både ind- og udland.

Martin Birk Møller

Udstillingerne indledes med fernisering lør. d. 1. februar kl 14-17 og kan ses frem til den 23. februar 2020.


 

bottom of page