HUSET i Asnæs præsenterer fra d. 11. maj til d. 10. juni 2019 en gruppeudstilling i anledning af Foreningen Nordens 100års jubilæum med nordiske kunstnere, en fællesudstilling med HUSETs kunstnere og en udstilling med Marie Søndergaard Lolk i HUSETs X-rum.

Gruppeudstilling i anledning af Foreningen Nordens 100års jubilæum

Barður Jakupsson

Hilda Ekeroth

Ingrid Høiskar Borgfjord

Zacharias Heinesen

Vidar Håkon Utvik

HUSET i Asnæs er glad for at byde velkommen til en gruppeudstilling med nordiske kunstnere i anledning af Foreningen Nordens 100års jubilæum.

Foreningen Norden arbejder for øget samarbejde i Norden, bl.a. ved at sætte fokus på de nordiske sprog, kultur, historie og samfundsliv i de nordiske lande. I forbindelse med foreningens 100års jubilæum samles Odsherreds kulturliv om at fejre det nordiske samarbejde med en lang række kulturarrangementer i løbet af maj. HUSET i Asnæs bidrager til fejringen med denne gruppeudstilling.

Udstillingen forener en gruppe meget forskellige nordiske kunstnere, hvoraf nogle har fast tilknytning til HUSET, og andre er inviteret i anledning af udstillingen.

Det bliver således muligt at få et godt indblik i den diversitet, der er på den nordiske kunstscene.

På udstillingen deltager: Barður Jakupsson (FO), Britt Smelvær (NO), Dag Aronson (NO), Eyðun av Reyni (FO), Hilda Ekeroth (SE), Ingrid Høiskar Borgfjord (NO), KLEIVAN – HEDEBY – HAACK, Vidar Håkon Utvik (NO) og Zacharias Heinesen (FO).

Eyðun av Reyni

Dag Aronson

KLEIVAN – HEDEBY – HAACK

Britt Smelvær

1. SAL: Fællesudstilling med HUSETs kunstnere

HUSETs kunstnere udstiller et udvalg af deres værker. Se maleri, grafik, keramik, billedtæpper, skulptur og collage.

HUSETs kunstnere er Anne Rolsted, Birgit Krogh, Bodil Manz, Charlotte Krogh, Dag Aronson, Didder Geisler, Erik Varming, Hanne Løcke, Hans Helge Nielsen, Henriette Duckert, Jytte Rex, Jørgen Albrechtsen, Jørn Bromann, Margrethe Agger, Poul Erik Nielsen, Trine Pedersen og Troels Trier.

Henriette Duckert

X-rummet: Marie Søndergaard Lolk

På sin udstilling i X-rummet viser Marie Søndergaard Lolk en række værker, der er placeret på X-rummets gulv. Billeder på papir og skumpap læner sig op ad standere, som bliver an art stativer for dem.

Tingene er en samling af forskellige doodles, betegnelser og spor som, resuméagtige og adspredte i deres sprog, opretter et fragmenteret scenarie i fodhøjde.

Marie Søndergaard Lolk

Udstillingerne indledes med en fernisering lørdag d. 11. maj kl 14-17 og kan ses frem til den 10. juni 2019.

 

For mere information kontakt Mie Thorning Christensen på miethorning@husetiasnaes.dk

HUSET i Asnæs

Storegade 31, 4550 Asnæs 

 +45 59 65 08 61

info@husetiasnaes.dk

Åbnet: tirsdag-søndag kl. 13-17

OBS! Kontakt i vinterperioden venligst til
Husets formand Dag Aronson på mail: dagaronson@gmail.com

Eller telefon: 26 35 82 62

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook Social Icon